Groepsvoorwaarden

Vanaf 3+ accommodaties gelden onderstaande voorwaarden:

 

Artikel 1: Toelating

Zoals vermeld bij onze algemene voorwaarden worden groepsreservaties normaal niet aanvaard bij Holiday Village Knokke. Indien er toch een akkoord werd gegeven voor de reservatie zijn volgende voorwaarden van toepassing. Zonder op voorhand verkregen akkoord, kan de groep geweigerd worden.

 

Artikel 2: Borg

Bij aankomst moet de op voorhand vastgelegde borg betaald worden in contanten of met een kredietkaart. Met een gewone bankkaart is dit niet mogelijk. Tenzij anders vermeld, zijn volgende borgbedragen van toepassing:

Bungalow: 250 euro per accommodatie
Kampeerplaatsen: 50 euro per plaats

 

Artikel 3: Huisregels

Bij het reserveren verklaren de verblijvende personen zich akkoord met het naleven van onderstaande huisregels voor de ganse duur van het verblijf. Indien vastgelegd wordt dat één van deze regels niet nagevolgd wordt, stopt de huur onmiddellijk en kan er geen geld teruggevorderd worden.

1. Geluidsoverlast

Om al onze gasten een zorgeloze vakantie te garanderen, vragen wij om rekening te houden met anderen en het geluid te beperken. Al het geluid dient zich qua volume onder de grens te bevinden die als storend kan worden ervaren door de buren. Van 22u tot 8u moet het stil en rustig zijn op het park. Gelieve als groep dan niet meer buiten op het terras te zitten.

2. Netheid

Elke avond dient het terras afgeruimd te zijn. Vaat- en glaswerken kunnen niet op de tafel blijven staan. Binnenmeubels dienen binnen te blijven en niet worden buiten gezet. Gelieve het afval te sorteren en in de daarvoor voorziene containers te plaatsen bij het uitchecken. 

3. Schade
De bungalows dienen in de gegeven staat opnieuw te worden achtergelaten. Merken jullie gebreken bij aankomst? Gelieve deze door te geven aan de receptie, dan kunnen wij dit noteren. Schade door de huurder dient onmiddellijk te worden doorgegeven aan de receptie. De schade dient door de huurder te worden betaald (factuur) met een bijkomende administratiekost van 25 euro. Indien de bungalow door de schade enige tijd onverhuurbaar is, worden deze nachtprijzen bijkomend in rekening gebracht. Indien de schade niet werd gemeld, wordt hiervoor 100 euro schadeforfait in rekening gebracht (bovenop de vermelde kosten).


4. Uitchecken
Uitchecken in de bungalows kan tot 11u, gelieve deze tijd te respecteren. Indien er te laat wordt uitgecheckt wordt 50 euro per uur aangerekend. De vaat dient afgewassen terug in de kasten te worden gezet en het afval kan in de daarvoor voorziene containers gegooid worden. De bungalow wordt bij het uitchecken gecontroleerd door één van onze medewerkers. Indien alles in orde is en onze huisregels werden gerespecteerd, krijgt u de waarborg terug. 

5. Andere
Winkelkarretjes mogen niet worden meegenomen op het terrein. 
De maximale bezetting van de bungalow dient gerespecteerd te worden. Indien er toch een extra persoon in de bungalow verblijft, worden extra kosten aangerekend. Bezoek dient telkens aan te melden aan de receptie. 
Feestjes of vrijgezellen zijn onder geen omstandigheden toegelaten. 

Deze afspraken zijn een toevoeging op de algemene voorwaarden die terug te vinden zijn op onze website www.holidayknokke.be. 

 

Artikel 6: Annulering

Bij een groepsreservatie worden volgende annulatievoorwaarden gehanteerd:

Tot 7 dagen* voor aankomst: Volledige restitutie
Tot 3 dagen* voor aankomst: 50% restitutie
Na 3 dagen* voor aankomst: Geen restitutie mogelijk

De algemene annulatievoorwaarden zijn hier dus niet van toepassing. 
*Bungalows tot 15u, campers tot 13u

 

Artikel 7: Vroegtijdig vertrek van de contractant

De contractant is de volledige prijs voor de overeengekomen periode verschuldigd.

 

 

 

 

 

Jongerengroepen

Indien uw gezelschap uitsluitend uit jongeren onder de 23 jaar bestaat, behouden wij ons het recht om uw reservatie te weigeren.